Website ontwerpen
Drie tips bij het ontwerpen van je website

Bron: logo-starter, Beeld: OOSEOO

Wanneer je een nieuwe website gaat maken kan je wel is tegen wat problemen aan lopen. Er komt natuurlijk best veel bij kijken wanneer je een eigen website gaat maken. Maak daarom voor jezelf een duidelijk plan. Schets een mooi beeld van het totaal plaatje. Laat geen enkel detail onopgemerkt. Of deze website nou voor commerciële doeleinde is of gewoon voor de lol een goed verzorgde website is een must.

Design
Let altijd goed op het design van je website. Wanneer je een website voor de lol of als blogs site maakt is hier wat meer vrijheid in, maar als je een website maakt voor commerciële doeleindes maak dan de juiste keuzes in design. Houd het zakelijk en kies niet voor teveel felle kleuren. Dit kan afleidend werken en zelfs een onprofessionele indruk af geven. Door kleuren mooi te combineren kan je met een beetje duw en trek werk de perfecte combinatie vinden voor jou website.

Je visitekaartje
Jouw website is eigenlijk een groot visitekaartje. Zorg er daarom voor dat je website er net zo uit ziet als hoe jij bij mensen wilt overkomen. Dit kan zakelijk zijn of juist heel losjes. Het maakt niet uit alles is mogelijk, onthoud het is jouw website. Denk hier rustig over na en maak je website overeenkomstig met deze normen en waarden.

Content
Zorg dat je website genoeg content heeft. Niks is onaantrekkelijker dan een lege website of een website zonder afbeeldingen. Zorg ervoor dat je website is aangekleed met zinvolle content en genoeg afbeeldingen die overeenkomen met jouw sector.

Als je dit nou een lastige opgave lijkt, help ik je graag om voor jou aan de slag te gaan en een mooie website neer te zetten.

Website promoten?

Wij bij Spidr. helpen je graag om je website beter vindbaar te maken of kunnen je helpen bij je advertenties!

Ook interessant

Up-to-date
Jouw website beter maken
Logo laten ontwerpen?
3 punten waar je op moet letten
Marketingtips
De vier gouden marketingtips