Website redesign
Jouw website beter maken

Bron: logo-starter, Beeld: ThunderQuote

Er zijn tegenwoordig zoveel websites te vinden op het internet. Het is daardoor lastig om ervoor te zorgen dat mensen op jouw website terechtkomen, daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw website uniek is. Het moet zich onderscheiden van de andere websites, zodat je meer bezoekers kan aantrekken. In dit artikel leg ik tips uit om jouw website beter te maken.

Toegankelijkheid
Het is belangrijk dat jouw website makkelijk te gebruiken is. Tegenwoordig zitten steeds meer mensen op hun telefoon en tablet op internet, daarom moet jouw website ook makkelijk te gebruiken zijn op een telefoon en tablet. Daarnaast moet de webshop op jouw website niet voor problemen gaan zorgen. Het moet allemaal vlekkeloos verlopen, zodat mensen hun aankoop kunnen doen. Als het namelijk niet goed werkt zullen mensen het minder snel bestellen.

Bereikbaarheid
Naast toegankelijkheid is het belangrijk dat een website goed bereikbaar is. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Genoeg mensen proberen via social media en andere platforms hun website te promoten, maar het kan ook door middel van linkbuilden. Linkbuilden zorgt ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten van Google terecht komt. Als je bijvoorbeeld op ‘’heren schoenen’’ zoekt, is het belangrijk dat jouw website op de eerste pagina van Google terecht komt. Zodat de mensen minder snel naar de website van een concurrent gaan. Wil je graag meer informatie over contentmarketing en linkbuilden? Neem dan contact op! info@spidr.nl